9181 Kimle, Szabadság u. 23.

Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF)

Duna Beach Apartman

A jelen Általános Szerződési Feltételek az Heléna-CO KFT(székhely: 9221 Levél, József A.u.72, Cg. 08-09-006957) által üzemeltetett DUNA BEACH APARTMAN, a továbbiakban: „Apartman” Általános Szerződési Feltételeit, a továbbiakban: „ÁSZF” tartalmazza.

Azon fáradozunk, hogy Ön pihenése ideje alatt jól érezhesse magát nálunk. Arra kérjük Önt, hogy az ÁSZF-et olvassa el, mielőtt szállását lefoglalja.

A foglalás és ajánlatkérés formája:

Felhívjuk figyelmét, hogy szállásfoglalás az Apartman weboldalán: a www.dunabeachapartman.hu címen, továbbá egyéb online foglalási oldalakon lehetséges,  személyesen vagy email útján is.  

Felhívjuk figyelmét, hogy az online foglalási oldalakon történő szállásfoglalás esetén is a jelen ÁSZF érvényes, mely kiegészülhet a közvetítő további feltételeivel és szabályaival. 

A vendégek adatainak megadása ajánlatkérés / foglalás során:

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására! Az Apartman jogosult az ajánlattételhez, vagy foglalás rögzítéshez, hogy bekérje a vendégektől a szállást foglalni kívánó összes személy adatát (név, születési hely és idő, személyi igazolvány szám vagy útlevél szám).

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég az ajánlatkérésben vagy foglalásban nem adja meg az összes kért adatot, vagy az előzetesen az ajánlatkérésnél, foglalásnál megadott személyek adatai nem egyeznek meg az Apartmanba bejelentkezni kívánó személy(ek) adataival, vagy a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, az Apartman fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket foglaláskor a „MEGJEGYZÉS” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) születési dátumát írják be a „Gyermekek születési ideje” rovatba.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni, amely nem minősül ajánlatnak.

Az Apartman által küldött ajánlatok érvényessége:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az ajánlat kizárólag 24 óráig érvényes, ezt követően az ajánlat érvényét veszti.

Amennyiben a küldött ajánlat már nem érvényes, abban az esetben kollégánk tájékoztatja a vendéget, hogy milyen további lehetőségeket tud kínálni. 

A vendégek és az Apartman érdekében a foglalásokat minden esetben ellenőrzi egy értékesítő munkatárs és csakis az ő e-mailes jóváhagyása után válik érvényessé a foglalás. A foglalások rögzítéséről minden esetben részletes e-mailt küld az Apartman.

Felhívjuk továbbá kedves Vendégeink figyelmét, hogy a foglalás elküldésével a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket, fizetési feltételeket, házirendünket, Adatkezelési Tájékoztatónkat megismerte, és azokat elfogadja, valamint anyagi felelősséget vállal az igénybevett szolgáltatások után és az esetleges károkozás után is!

Ajánlatkérés, vagy foglalás mellőzése:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az Apartman indok nélkül is megtagadhatja, hogy ajánlatot adjon, vagy foglalást rögzítsen. Az Apartmannak nem áll módjában minden ajánlatkérést elfogadni. 

Az Apartman fenntartja továbbá a jogot, hogy indok nélkül is változtathat a visszaigazolt foglalás tartalmán.

Elhelyezés és szállásdíj kalkuláció:

Kiadható szobák: Az Apartman egyes időszakokban (pl. nyáron, ünnepek idején, esetlegesen az év bármely napjain is) naptól-napig értékesít minden szobát, ezért ajánlatainkat, a rendelkezésre álló szobák szerint adja meg, figyelembe véve, hogy egy adott szobából mikor távozik az előző vendég és mikor érkezik a következő.

Fizetés:

A vendég foglaláskor 50 % fizeti ki a fennmaradó díjat érkezés előtt kell kiegyenlítenie. www.dunabeachapartman.hu oldalon online bankkártyával vagy Szép kártyával.

A fizetés teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé!

Lemondás, módosítás:

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa lefoglalt szállás esetleges módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja az Apartmant legkésőbb az érkezés előtt 14 nappal. a dunabeachapartman@gmail.com e-mail címen. A szállást lemondani nem lehet, de érkezés előtt 14 nappal írásban dátumot módosíthat a vendég.  Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni.

Recepció:

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Apartman online recepcióval rendelkezik. 

Bármi kérdése van +36 30 93 97 358 vagy +36 70 170 6366 számot hívja.
Vagy Viberen +36 30 506 66 32

Bejelentkezés és kijelentkezés:

Szállásást 14.00 órától foglalhatja el. Emailben részletes tájékoztatást kap a bejutásról ebben megkapja a kis kapu kódját, és a kulcsszéf kódját.

Távozás napján szállását legkésőbb 9:30 óráig legyen kedves elhagyni.

Felhívjuk figyelmét, hogy jogszabályi előírás folytán a szállásadó köteles adatot szolgáltatni az Ön foglalásáról és személyes adatairól a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére az NTAK (honlap www.ntak.hu) és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. részére a VIZA (honlap www.vizainfo.hu) rendszerében. A továbbításra kerülő személyes adatok körét az Apartman Adatkezelési Tájékoztatója tartalmazza.

Ezzel összefüggésben tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szállásadó részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, életkortól függetlenül gyermekeknek is.

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szállásadó (Apartman) a szálláshely-szolgáltatást köteles megtagadni. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szállásadó 2021. szeptember 1. napjától köteles.

Abban az esetben, ha az Apartman a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, az Apartman a jogosult lesz a 7. pont szerinti kötbér érvényesítésére.

Érkezés előtt 10 nappal emailben értesítőt kap az online  bejelentőlap kitöltésről, amit minden vendégnek meg kell csinálni és  a következő adatokat tartalmazza:

személyes adatok: (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
érkezés és elutazás napja
1 db érvényes e-mail cím
a foglalással létrejött anyagi felelősség, feltételek, házirendek elfogadása
aláírás

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az Apartmanban igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj [visszaigazolt végösszeg] utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül, a szálláshely elfoglalásától fenn áll. 

A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

Fizetési lehetőségek:

www.dunabeachapartman.hu oldalon online bankkártyával vagy Szép kártyával lehetséges.

Egyéb foglalási oldalnál az oldal üzemeltetőjének fizeti ki az összeget.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásdíjban Kimle Önkormányzata által megállapított összegű idegenforgalmi adót számolunk fel.

Szobánként 1 db számlát tudunk kiállítani.  Online a megadott Emilben küldjük el.

A vendég részére történő kulcsátadás után, a foglalás rögzítésében meghatározott érkezés napja és távozás napja között bármikor történő korábbi kijelentkezéskor a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. 

A kijelentkezéskor a szobakulcsot kérjük a megadott kulcsszéfbe visszahelyezni, valamint az érkezéskor szobában átvett textíliákat kérjük a szobában hagyni. Ajtókat, ablakokat, kapukat becsukni.

Gyermekkedvezmények:

Az Apartman által kínált gyermekkedvezmények és gyermek árak korhatárai úgy értendőek, hogy a gyermek korát, a foglalás szerinti távozási naphoz képest állapítjuk meg.

A kedvezményes korhatárok úgy értendőek, hogy pl. 3 éves korig azt jelenti, hogy a fenti kor megállapítás szerint még nem tölti be a 3. születésnapját a gyermek. A 4-9 éves kor között pedig úgy értendő, hogy a gyermek a 4. születésnapját már betöltötte, de a 9. születésnapját még nem. Stb.

Szállásszolgáltatásra vonatkozó szerződés felmondása/szolgáltatás nyújtásának megtagadása:

Az Apartman jogosult a szállásszolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, vagy a szolgáltatás nyújtását megtagadni, különösen, de nem kizárólagosan ha:

a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott apartmant, illetve a szolgáltató által biztosított szolgáltatásokat és/vagy az azok biztosítására szolgáló helyiségeket nem rendeltetésszerűen használja,

a vendég az Apartman házrendjét megzavarja, és a zavaró magatartást felszólítás ellenére sem hagyja abba,

a vendég nem tartja be az Apartman biztonsági szabályzatát – pl.: tiltott helyen dohányzik és azt a felszólítás ellenére sem hagyja abba,

a vendég az Apartman alkalmazottaival, vagy vendégeivel kifogásolható módon, durván viselkedik, alkohol, vagy kábítószer befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan magatartást tanúsít,

a vendég fertőző, vagy olyan betegségben szenved, amely zavarja a többi vendég nyugalmát. Inkontinens, valamint önmagát ellátni nem képes vendég szintén nem veheti igénybe az Apartman szolgáltatásait,

a szerződő fél vagy a vendég az Apartman által igényelt fizetési kötelezettségét a szolgáltató által meghatározott időpontig nem teljesíti,

a házirend szabályait egyéb módon nem tartja be.

Kártérítés:

A vendég kártérítési felelőssége: a vendég köteles mindazon károkért helytállni, melyeket az Apartman, vagy harmadik személy elszenved a vendég, vagy kísérője, vagy e személyek bármelyikének felügyelete alá tartozó személyek okoznak. A vendég kártérítési kötelezettsége akkor is fennáll, ha a károsult kárának megtérítését közvetlenül az Apartmantól jogosult követelni.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Apartman tulajdonosának (szállásadónak) nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére az Mosonmagyaróvári Járásbíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Vendég kötelezettségei:

A vendég kötelezettségei különösen, de nem kizárólagosan:

a vendég köteles a megrendelt szállás és szolgáltatások ellenértékét a visszaigazolásban meghatározott módon és időpontig az Apartman részére kiegyenlíteni,

a vendég köteles gondoskodni arról, hogy a felügyelete alá tartozó kiskorúak folyamatosan felnőtt felügyelete alatt tartózkodjanak az Apartman területén,

a vendég köteles az őt ért kárt haladéktalanul jelenteni az Apartman recepcióján lévő valamelyik telefonszámon és minden szükséges adatot az Apartman rendelkezésére bocsátani, amely ahhoz szükséges, hogy a káreset körülményei tisztázhatóak lehessenek, illetve amelyek egy esetleges szabálysértési, vagy büntető eljáráshoz szükségesek,

a vendég köteles a házirend szabályait az Apartman tartózkodása alatt maradéktalanul betartani.

Adatvédelem:

Annak érdekében, hogy vendégek szállásukat lefoglalhassák és az Apartman szolgáltatásait igénybe vehessék, a vendégek – az Apartman Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározott – személyes adatainak kezelése szükséges.

Az Apartman minden esetben törekszik az adatvédelmi szabályok maradéktalan betartására, a személyes adatok biztonságára. 

A személyes adatok kezelésének szabályait egyebekben az Apartman Adatkezelési Tájékoztatója tartalmazza.

Házirend:

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az Apartmanban történő zavartalan tartózkodásuk érdekében ismerjék meg Házirendünk rendelkezéseit, mely folyamatosan elérhető az Apartman honalapján: www.dunabeachapartman.hu és a recepción.

Egyéb rendelkezések:

Az Apartman közös használatú terei (udvar, parkoló, szabadtéri park, télikert) a szabad kapacitás és férőhelyek szerint használhatóak. 

Az Apartman fenntartja a jogot, hogy az év bármely napján, előzetes értesítés nélkül is karbantartási, javítási munkálatokat végezzen az épületben. Az Apartman lehetőség szerint mielőbb elvégzi e feladatait, melyek zajhatással is járhatnak. Az esetleges kellemetlen hatások miatt az Apartmant nem terheli kártérítési kötelezettség vendégei felé.

Az Apartman a jelen ÁSZF egyoldalú módosításának jogát fenntartja.

              Kimle, 2023.01.01

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk minden Kedves Vendégünknek!

You might also like

Impressum

Üzemeltető Heléna-CO KFT 9181 Kimle, Szabadság u. adószám: 11468963-2-08 EU adószám: HU11468963 dunabeachapartman@gmail.com Kanavoszné Mária T: 0036 30 93 97 358 Kanavosz Heléna T: 0036

Kamera tájékoztató

DUNA BEACH APARTMAN TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐRENDSZER ALKALMAZÁSÁRÓL A jelen Tájékoztatás a Heléna-CO KFt (székhely: 9221 Levél, József A.u.72., Cg. 08-09-006957) adatkezelő, a továbbiakban: „Adatkezelő” által üzemeltetett DUNA BEACH

Translate »